Geen producten (0)

Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort, mits de gehele bestelling geretourneerd wordt. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webshop van DaniToys zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan DaniToys geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@danitoys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen

Retourzendingen die ongefrankeerd aan ons worden verstuurd nemen wij niet in ontvangst, en hiervoor kan geen terugbetaling plaatsvinden.  

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met goede zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ruilen? Verkeerd adres?

Wil je je bestelling ruilen? Dat is geen probleem, je kunt hiervoor contact opnemen met info@danitoys.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons, we zullen dan proberen om de bestelling nog voor je te wijzigen. 

 

Modelformulier herroeping

Je kunt hier het modelformulier voor herroeping in pdf formaat downloaden, voeg deze ingevuld toe aan de retourzending. Geen pdf viewer? Download deze dan gratis door hier te klikken.

 Modelformulier herroeping 

Facebook Pinterest Twitter Googleplus Linkedin