Geen producten (0)

Veilige betaling

DaniToys.nl maakt voor haar betalingen gebruik van de diensten van Mollie B.V. Dit is een erkend bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van betalingen voor ondernemingen. Door gebruik te maken van mollie kunnen wij u tijdens het bestelproces een breed scala aan betalingsopties aanbieden.

Onze site is voorzien van een SSL verbinding (te zien aan het groene slotje links in de adresbalk), wat in combinatie met de diensten van Mollie resulteert in een veilige betaling voor u.

 

Betalingsmogelijkheden:

-iDeal
-Bancontact
-Belfius Direct NET
-KBC/CBC Payment Button
-Overschrijving
-SOFORT
-Betalen bij afhalen

iDeal

Kies je voor iDeal, dan betaal je veilig en makkelijk via je eigen bank. Deze betaalmethode kan gebruikt worden door iedereen met een Nederlandse bankpas van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Betalen met iDeal is snel en makkelijk, DaniToys ontvangt jouw betaling direct en jouw bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk verzonden.

iDeal betaling niet gelukt? Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij de betaling: info@danitoys.nl

 

Bankcontact en SOFORT

Klanten uit België en Duitsland kunnen makkelijk en veilig betalen via Bankcontact en SOFORT. Betalen met Bankcontact en SOFORT biedt de betrouwbaarheid van je eigen bank. 

 

Overschrijving

Kies je voor een overschrijving? Dan maak je het totaalbedrag over naar onze bankrekening. Je kiest zelf wanneer en hoe je deze betaling verricht. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

 

Betalen bij afhalen

Wil je de besteling bij ons komen ophalen tijdens één van de verzamel beurzen? Kijk dan even in onze beursagenda voor de datums. De bestelling wordt dan gereserveerd tot de eerstvolgende verzamel beurs.

Facebook Pinterest Twitter Googleplus Linkedin